2.12.21

Αστυνομικοί κατά Παπαδημητρίου...


«Μας είπε μπάτσους, να πάρουν θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ»...

ΒΙΝΤΕΟ

Οι συνδικαλιστές ενώσεις των αστυνομικών εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου, καταγγέλλοντας ότι αποκάλεσε τους αστυνομικούς, «μπάτσους» και ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το... κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να καταδικάσουν τον βουλευτή τους.

Επεισοδιακή ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, ο οποίος πέταξε τα μικρόφωνα και αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα όσα δήλωσε χθες στην εκπομπή ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Απόρησα χθες για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε στην τάξη τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος τον κ. Παπαδημητρίου όταν εξύβρισε με τον όρο “μπάτσους” χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς. Θέλω να ρωτήσω τον πρωθυπουργό της χώρας συμφωνεί με τον βουλευτή του;» είπε  ο Γρηγόρης Γερακαράκος.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος είπε ότι όντως η λέξη «μπάτσοι» ειπώθηκε από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, ωστόσο όπως είπε δεν είχε κυριολεκτική έννοια και «ειπώθηκε από τον βουλευτή για να δείξει ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τον όρο αυτό».

Ο αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, μιλώντας στον ΑΝΤ1,  κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να τοποθετηθεί και να καταδικάσει τον Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Όπως είπε ο Σπήλιος Κρικέτος, όταν στο παρελθόν βουλευτής άλλου κόμματος είχε αποκαλέσει τους αστυνομικούς «μπάτσους», προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και τότε  σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία «σηκώθηκε στα κάγκελα και μας υποστήριξε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «θέλουμε να ξέρουμε τη θέση του πρωθυπουργού εάν συμφωνεί με αυτόν τον βουλευτή να μας αποκαλεί “μπάτσους”», είπε ο Σπήλιος Κρικέτος.

Ζητάμε τώρα από τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθούν για τον βουλευτή τους, είπε ο αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής...ΑΥΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: