23.12.21

«17 λεπτά γκλαμουριάς και επίδειξης πλούτου»...


Η φιέστα Μπακογιάννη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Το πάρτι των 17 λεπτών στον Λυκαβηττό, χωρίς θεατές και με κόστος που θα αγγίξει το ποσό των 215.000 € δεν περνά... απαρατήρητο με τον Νίκο Φίλη να σημειώνει πως «συνιστά αχρείαστη και προκλητική σπατάλη».

Αν και βρισκόμαστε προ των πυλών για ανακοίνωση νέων μέτρων, ανάμεσά τους και η ακύρωση των μαζικών εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους, η παράταξη του δημάρχου, σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε την πραγματοποίηση εκδήλωσης στο πάρκινγκ έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού.

«Αποκαλύπτει μια νοοτροπία, δηλωτική των προτεραιοτήτων και του ''γούστου'' μιας τάξης που ζει πολύ μακριά από τα προβλήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας, αλλά που επίσης θέλει αυτή την απόσταση να την προβάλλει και να την δείχνει, ως οικόσημο υπεροχής» σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. που εντοπίζει «17 λεπτά γκλαμουριάς και επίδειξης πλούτου, με υπερπολυτελή σκηνικά και πανάκριβες βιντεοσκοπήσεις, αντί για μόνιμη και διαρκή ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη».

Ο Νίκος Φίλης υπογραμμίζει πως ο δήμαρχος Αθηναίων «οφείλει να ακυρώσει αυτήν την εκτός τόπου και χρόνου πρόκληση» αλλά εκτιμά πως «δεν διαθέτει το θάρρος και κυρίως ότι κατανοεί το βαθμό της πρόκλησης. Ιδιαιτέρως όταν τα ακροκεντρώα τρολ και στρατευμένα ΜΜΕ προστρέξουν, ως συνήθως, να τον υποστηρίξουν»...

efsyn.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: