5.9.19

Διαγωνισμός Γεωργούλη με δώρο ταξίδι στις Βρυξέλλες!...

Προσφέρει και ξενάγηση...

Με ένα video που ανήρτησε στους λογριασμούς του στα social media, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης ενημέρωσε τους...
ακολούθους του ότι από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου έχει τη δυνατότητα «να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Όπως αναφέρει, πρόκειται για μια δυνατότητα που δίνεται στους ευρωβουλευτές προκειμένου οι πολίτες να έρθουν σε επαφή με τον χώρο και να παρακολουθήσουν από κοντά τη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Τα έξοδα της μεταφοράς στις Βρυξέλλες και της διαμονής στην πόλη είναι καλυμμένα, ενώ ο διαγωνισμός που διεξάγεται μέσω Facebook και instagram και  λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Ο τρόπος για να μπείτε στην κλήρωση είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου o Αλέξης Γεωγούλης θα ανακοινώσει τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες.

Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα...




Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: