30.9.19

Μόρια: Πώς η ηρωική μητέρα έσωσε το βρέφος της από τη φωτιά...

Καλά στην υγεία του είναι το βρέφος που από λανθασμένη πληροφόρηση γράφτηκε ότι κατέληξε μαζί με την άτυχη μητέρα του εξαιτίας της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στον...
προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας. 

Όπως γράφει η ιστοσελίδα newsit.gr, το βρέφος όντως βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του που μαγείρευε, όταν ξέσπασε η φωτιά από παράλληλο βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό μάτι αλλά και σε καλώδια στην οροφή του κοντέινερ.

Η άτυχη γυναίκα άνοιξε το παράθυρο αλλά δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της. Άκουγε το πλήθος να την καλεί να πετάξει το παιδί όπως και έκανε, σώζοντάς του τη ζωή. Η ίδια δε στάθηκε τυχερή καθώς δεν πρόλαβε να βγει από το κοντέινερ και κάηκε ζωντανή. 

Πρόσφυγες επιχείρησαν να τη βγάλουν. Τύλιξαν το σώμα της με μια κουβέρτα, άνοιξαν την πόρτα του ΙΧ ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο και το έβαλαν στο πίσω κάθισμα ζητώντας του να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός σε κατάσταση σοκ έκανε το χρέος του, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση...

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: