23.7.19

«Παιχνίδια» της μοίρας…


Σκοτώθηκε, μετά το γιο του ιδιοκτήτη των «Jumbo», κι ο γιος του ιδιοκτήτη των καταστημάτων «Ζαχαριάς»...

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς σκοτώθηκε νωρίς το απόγευμα στον Άγιο Στέφανο όταν ένα γκολφ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε δέντρο.

Σύμφωνα με...
την τροχαία ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Ζαχαριάς ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο (VW Golf GTi) και επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα. Η τελευταία προσπάθησε την ίδια στιγμή να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε έναν ελιγμό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να καρφωθεί πάνω σε ένα δέντρο.

Πριν από πέντε χρόνια ο Αλέξανδρος, 18 ετών τότε, ήταν συνεπιβάτης μιας κόκκινης Ferrari
που οδηγούσε ο πατέρας του και είχε τραυματιστεί όταν για άγνωστο λόγο, σε δρόμο της Εκάλης, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Να θυμίσουμε πως, δύο χρόνια πριν, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα ο γιος του ιδιοκτήτη των Τζάμπο, Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, οδηγώντας μία Porsche. Και μαζί του σκοτώθηκαν ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος καθώς και η Αποστολία Πατμάνογλου, 33 ετών και ο γιος της, Παύλος, τριών ετών που επέβαιναν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε παράδρομο της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας, περιμένοντας το σύζυγο και πατέρα του παιδιού, Υπάτιο.



Το βίντεο από το Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: