16.7.19

Εδώ… Ραδιομέγαρο...

**Δεν υπάρχει πρόβλεψη για “άτυπη λειτουργία” διευθυντικών στελεχών στην ΕΡΤ. Η δίοικηση οφείλει να ορίσει νέα στελέχη, αφού αυτή είναι η πραγματικότητα ή να σταματήσει την...
“άτυπη λειτουργία” στις ειδήσεις.

**Έχει ξεκινήσει ο ρεβανσισμός στην ΕΡΤ, στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Ορισμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελαν την Ευγενία Πασχαλίδου, διότι κάποτε ήταν μοντέλο, πριν γίνει δημοσιογράφος, και η ευαίσθητη ματιά τους, δεν επέτρεπε σε μια γυναίκα να προχωρήσει στη ζωή της, να αλλάξει επάγγελμα και να αποκτήσει μια θέση ευθύνης.

** Οι άνθρωποι της ΝΔ που πιστεύουν στην αριστεία, εξαπολύουν χειρότερη κατηγορία. Πως αν και πρόσκειται στη ΝΔ (περιοχή Παπάγου), συνεργάστηκε με το ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που συνιστά σοβαρό ατόπημα για μια παράταξη που στο παρελθόν μαύρισε τις οθόνες της χώρας.

**Υπάρχουν και οι συνεργαζόμενοι του ΚΙΝΑΛ που συνέπραξαν με τη ΝΔ και έστησαν τη ΝΕΡΙΤ, προσέγγισαν από το 2017 ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ασκούν την παράλληλα διοίκηση και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν σε θέσεις και εξουσίες. “Υπηρέτες πολλών αφεντάδων” -όχι μόνο δύο που έγραφε ο Γκολντόνι- με την ίδια ευκολία που παρείχαν υπηρεσίες στον Τσίπρα, τώρα επιστρέφουν στον Βενιζέλο και τον Μητσοτάκη.

**Ο Καθηγητής Φορτσάκης είναι κόκκινο πανί για τους εργαζόμενους, ενώ ο Κ. Ζούλας, προς το παρόν φαίνεται να πιστεύει πως είναι καλύτερη η “ησυχία” στο Μέγαρο Μαξίμου.

**Έχει κάνει εδώ και καιρό την επανεμφάνισή του, ένα πρόσωπο που έδινε ιδέες στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έπαιξε ρόλο στην επιλογή διευθύνοντος επί ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, δείχνει να επεξεργάζεται το σενάριο της επόμενης ημέρας της ΕΡΤ, με περιορισμό ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, με κανάλια που θα υπάρχουν στη συνδρομητική TV, κ.α. .

**Εδώ το μυστικό είναι οι εξωτερικές παραγωγές.

**Σχετικό ραντεβού έγινε την Κυριακή στα Βόρεια Προάστια, σε γνωστή καφετέρια με εξαιρετικά γλυκά.

** Η υπόθεση των συμφωνιών με τις ΠΑΕ είναι σύνθετη και τα ποσά που έχουν αρχικώς μπει στο χαρτί ξεπερνούν τη φαντασία. Γι αυτό το θέμα θα επιστρέψουμε αύριο...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: