3.7.19

Καλή φασίνα...

Φτιάξαμε συκώτι με τον Πλεύρη...

ΒΙΝΤΕΟ

Opinions Γιώτα Δημητρακοπούλου

Ποιος Τσίπρας ποιο interview ποια Κοσιώνη ποιος Σκάι, το viral της ημέρας – και ολάκερης της προεκλογικής περιόδου μη σας πω – είναι ο Πλεύρης με το...
today του βίντεο από τα Εξάρχεια! Το τι συκώτι έχουμε φτιάξει δεν λέγεται, δεν περιγράφεται guys μου! Να ναι καλά ο άνθρωπος!

Το πάρτυ που κάνουν στα...
σόσιαλ μίντια; Does not exist λέμε! Να κοπανιέσαι κάτω από το γέλιο! Σαν το χταπόδι!

Κάντε hear από τα πολύ πετυχημένα:
“15 δευτερόλεπτα, 2 κοιτάγματα πάνω απ’ τον ώμο και ένα τρεξιματάκι. Όλα αυτά στις 7 το πρωί και ψιθυριστά. Μπράβο Θάνο μεγάλος μάγκας”!
“ο Ιντιάνα σε λάκκο με κόμπρες λιγότερο σκιαγμένος ήταν”!

Τι γέλιο λέμε Jesus μου! Το καλημέρα με πλάτη το λέει ο έρμος, χ@σμένος μη δει κανέναν! Καλά το δε σημείο που επέλεξε να σταθεί; Σατανικό! Με 4 εξόδους! Να γίνει καπνός στο δευτερόλεπτο!

Politician μου; Τσάκω μια κρέπα γλυκιά από απέναντι όπως είσαι αριστερά, στο Κρεπεξάρχεια, κορυφαία! Και μεταξύ μας τόσο τρόμο ούτε ο 5χρονος son μου που το προηγούμενο Σάββατο είδε face to face δύο μολοτοφιέρηδες!

Με τις μολότοφ στο χέρι και τις κουκούλες στα πρόσωπα έκαναν σινιάλο με πράσινο λέιζερ ότι ξεκινάνε! Και ήμασταν στο αυτοκίνητο Πλεύρη μου και μόλις περνάγαμε απο μπροστά τους … Μπορείς να το κάνεις εικόνα ε; Το 5 χρονο! Δεν φοβήθηκε πολύ. Απλά θα κανει να ανοίξει το παράθυρο του πάλι… το Σεπτέμβριο! Καλή φασίνα!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: