26.7.19

«Μιλούσα με τον Πατέλη για τρόφιμα μετά τη δολοφονία»...

Με την απολογία του 18ου κατηγορούμενου ολοκληρώθηκαν σήμερα οι απολογίες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Πρόκειται για τον...
Αριστοτέλη Χρυσαφίτη, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία και ισχυρίστηκε ότι τις κρίσιμες ώρες της 17ης Σεπτεμβρίου βρισκόταν σε γιορτή στο σπίτι της θείας του.

Οι απαντήσεις του κατηγορούμενου για τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις με συγκατηγορούμενούς του (Άγγος, Πατέλης, Καζαντζόγλου) ήταν μη πειστικές καθώς ισχυρίστηκε ότι αφρούσαν είτε τον Ολυμπιακό είτε προσωπικά θέματα.

Εντύπωση προκάλεσε στην έδρα ο ισχυρισμός ότι μίλησε με τον Γιώργο Πατέλη για τρόφιμα την ώρα που ο ίδιος ο πυρηνάρχης έχει παραδεχτεί ότι έχει πληροφορηθεί τη σύλληψη του Ρουπακιά. Όπως ανέφερε η πρόεδρος, «έχουμε ακούσει ότι κάποια στιγμή ο Πατέλης δεν σήκωνε το τηλέφωνο, ότι έβγαινε η γυναίκα του και τον απέτρεπε να μιλήσει εκείνος. Μου κάνει εντύπωση να κάθεται ο Πατέλης να συζητάει με εσάς για τα τρόφιμα. Νομίζω ότι είναι μείζον. Έχει μάθει για το μαχαίρωμα του Ρουπακιά και κάθεται και συζητάει με εσάς από πού θα πάρετε τα τρόφιμα;»

Ο Αρ. Χρυσαφίτης είπε ότι δεν του είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε ο Γ. Ρουπακιάς να διαπράξει έγκλημα. «Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν το περίμενα», σημείωσε.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 9 Σεπτεμβρίου με τις απολογίες των υπόλοιπων 50 κατηγορούμενων, ξεκινώντας με όσους κατηγορούνται για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος Αιγύπτιων αλιεργατών στο Πέραμα...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: