5.7.19

«Ο Μητσοτάκης κρύφτηκε στην προεκλογική περίοδο»...


«Πιστεύω ότι το παιχνίδι γυρίζει», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και πρόσθεσε: «Δεν είναι το δεύτερο ημίχρονο είναι...
ένας άλλος αγώνας. Είναι μία τελείως διαφορετική αναμέτρηση και όσοι έχουν προεξοφλήσει το αποτέλεσμα θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρύφτηκε και απέφυγε κάθε προγραμματική αντιπαράθεση μαζί μου, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι επέλεξε να κάνει αβλαβή διέλευση σε αυτές τις εκλογές. «Το έβαλε στα πόδια όχι γιατί δεν έχει αυτοπεποίθηση αλλά γιατί έχει σημαντικούς προγραμματικούς σκελετούς στα συρτάρια του». Συνέχισε λέγοντας ότι «εγώ ποτέ δεν κρύφητκα από τον ελληνικό λαό».

Στις εκλογές βγάζουμε κυβέρνηση, το διακύβευμα είναι ποιος θα κυβερνήσει και με ποιο σχέδιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μέχρι τώρα η ΝΔ έλεγε «φοροελαφρύνσεις για να έχουμε ανάπτυξη, τώρα λέει πρώτα ανάπτυξη 4% και μετά φοροελαφρύνσεις», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον πολιτικό αντίπαλό του και πρόσθεσε ότι συναρτά την ανάπτυξη με το κύμα μεταρρυθμίσεων που «εμείς θεωρούμε τσουνάμι απορρυθμίσεων»...


Δεν υπάρχουν σχόλια: