9.5.18

Πίεση από το STAR στο δελτίο του ΣΚΑΙ...

Μεγάλη πίεση δέχεται το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ την τελευταία εβδομάδα από τον ανταγωνισμό και κυρίως από το...
δελτίο του STAR που εμφανίζει σημαντική αύξηση τηλεθέασης.

Η πίεση ξεκίνησε από τη Δευτέρα 30 Απριλίου και συνεχίζεται με την ίδια ένταση… Αφού κάποιες ημέρες το δελτίο του STAR προηγείται με υψηλά ποσοστά και τις υπόλοιπες οι διαφορές τους είναι οριακές. Αυτά ως προς το γενικό μέσο όρο, διότι η υπεροχή του STAR στα δυναμικά κοινά είναι αδιαμφισβήτητη. Άλλωστε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ανέκαθεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο συγκεκριμένο κοινό, εμφανίζοντας συνήθως μονοψήφια ποσοστά.

Είναι προφανές λοιπόν ότι η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις όλο το προηγούμενο διάστημα ωφέλησε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ… Αφού κατά κοινή ομολογία ο Μανώλης Κωστίδης που καλύπτει τα ελληνοτουρκικά για το σταθμό του Φαλήρου θεωρείται από τους καλύτερους στον τομέα του.

Παράλληλα όμως, το δελτίο ειδήσεων του STAR που σαφώς ευνοείται από την απουσία έντονης πολιτικής επικαιρότητας, έχει καταφέρει κάθε βράδυ να παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο δελτίο, με ποικιλία θεμάτων και πλούσιο σε ρεπορτάζ, που το καθιστά εξαιρετικά ελκυστικό στο μέσο τηλεθεατή που θέλει γρήγορη, έγκυρη και σφαιρική ενημέρωση.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: