9.5.18

Τα «λιτά» δώρα του Καρόλου...

Θερμή ήταν η υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο με τον κ. Παυλόπουλο να λέει στον πρίγκιπα Κάρολο: «Ο καιρός στην Αθήνα δείχνει ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτος», αν και από πολλούς δεν θεωρήθηκε ιδιαίτερα...
«πετυχημένη» ατάκα. Είπε επίσης ότι οι δύο χώρες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στον ταραγμένο πλανήτη. 

«Αυτή η επίσκεψή σας προσθέτει έναν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα φιλίας που έχουμε από τη σύσταση του ελληνικού κράτους» πρόσθεσε. Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Κάρολος στάθηκε στους δεσμούς φιλίας των δύο χωρών. Μάλιστα εντύπωση προκάλεσαν τα δώρα που έδωσε το πριγκιπικό ζεύγος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Συγκεκριμένα Κάρολος και Καμίλα έφεραν μια φωτογραφία τους και πορσελάνινα πιατάκια. «Έχω μόνο θερμά λόγια για τη σχέση των δύο χωρών. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα μας δοθούν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε» επισήμαναν προς το Προεδρικό ζεύγος. 

EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι το πριγκιπικό ζεύγος θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του, στο Προεδρικό Μέγαρο. Σύμφωνα με τον ANT1, θα σερβιριστεί συναγρίδα στο κυρίως πιάτο και αυγοτάραχο για ορεκτικό, συνοδεία χορωδίας, ενώ θα παραβρεθεί το πρωθυπουργικό ζεύγος αλλά και ο πρόεδρος της ΝΔ μετά της συζύγου του.

Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: