6.5.18

Λιποθύμησε η Άννα Κορακάκη...


Καρδιοχτύπησε τους πάντες η Άννα Κορακάκη όταν κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος πυροβόλων όπλων που διεξήχθη στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας, λιποθύμησε.

Την ώρα του...
τελικού και ενώ στους προκριματικούς ήταν πρώτη και με μεγάλη διαφορά, ξαφνικά, όλα σκοτείνιασαν τριγύρω και η «χρυσή» Ολυμπιονίκης έπεσε στο πάτωμα.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός, όλοι έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες με την ίδια να συνέρχεται γρήγορα.. Το γεγονός αυτό όμως της στέρησε και την πρώτη θέση, καθώς ήρθε δεύτερη.

Πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αύριο τα ξημερώματα η πρωταθλήτρια, μαζί με τον αδελφό της Διονύση και τον πατέρα – προπονητή τους θα «πετάξουν» για την Ατλάντα προκειμένου να πάρουν μέρος στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου (7-15 Μαΐου).

«Το σημερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα πυροβόλων όπλων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο περιπετειώδης αγώνας της καριέρας μου, έως τώρα. Περνώντας πρώτη στον τελικό με ένα μεγάλο 585, ένα αιφνίδιο λιποθυμικό επεισόδιο δε μου επέτρεψε να τον ολοκληρώσω, ωστόσο κατέλαβα τη δεύτερη θέση. Ευχαριστώ όλους όσοι βρέθηκαν γύρω μου και με βοήθησαν μέχρι να συνέλθω πλήρως και να σηκωθώ. Νιώθω χαρούμενη και τυχερή που όλο αυτό έληξε αίσια και χωρίς κάποιο τραυματισμό», ανέφερε η Ολυμπιονίκης στην προσωπική της σελίδα σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην προκριματική φάση, η Άννα Κορακάκη επικράτησε με 585. Ακολούθησαν η Άγη Κασούμη με 569 και η Δήμητρα Παπακανέλλου με 546.





















altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: