2.5.18

Αποχωρούν τρεις βασικοί κι ο Ουζουνίδης...

Αποτέλεσμα εικόνας για oyzoynidisΟ Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται την Κυριακή, μετά το ματς με την Ξάνθη, να ανακοινώσει την απόφασή του για το μέλλον του. Και αυτή δεν θα είναι άλλη από το να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, κουρασμένος απ' όσα έζησε τη...
φετινή περίοδο και από τα δεκάδες προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει. Έμεινε, πάλεψε, δεν θέλησε ποτέ να προδώσει ούτε τους ποδοσφαιριστές, ούτε τον σύλλογο, αλλά το πλήρωμα του χρόνου έφτασε πλέον για τον Έλληνα τεχνικό.

Μαζί του αναμένεται να φύγουν και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αν δεν δουν να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο στον σύλλογο. Και κυρίως οι ξένοι είναι εκείνοι που την... ψάχνουν ήδη και έχουν πει στους ατζέντηδες ότι δεν αντέχουν ούτε μέρα παραπάνω στο Κορωπί. Θέλουν να πάνε κάπου που να υπάρχει υγεία και όλα να είναι άκρως... ποδοσφαιρικά.

Ο Λουτσιάνο βρίσκεται ήδη στα όριά του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη ομάδες που είναι έτοιμες να κινηθούν για την απόκτησή του. Και μάλιστα, να τον πάρουν ως... ελεύθερο από τον Παναθηναϊκό, αφού ο Βραζιλιάνος σκοπεύει να κάνει προσφυγή και να διεκδικήσει την ελευθερία του.

Προβληματισμός υπάρχει και στον Μουνιέ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός... γουστάρει που παίζει στον Παναθηναϊκό, έχει δεθεί με τον σύλλογο, αλλά πρώτα απ' όλα κοιτάζει το επαγγελματικό του μέλλον. Βλέπονας, λοιπόν, τις καθυστερήσεις, τους βαθμούς που κερδίζονται στα γήπεδα και χάνονται στα δικαστήρια και όλο το κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο, θα κοιτάξει τις επιλογές του, οι οποίες μόνο λίγες δεν είναι. Άλλωστε, είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να ξεχωρίσει σε πολλές ομάδες και δεν θα αργήσει να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Και φυσικά, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Κουλιμπαλί. Οι Γάλλοι αποκάλυψαν μάλιστα πως θα φύγει σαν ελεύθερος, έπειτα από συμφωνία που έχει γίνει με τη διοίκηση της ομάδας, με την προϋπόθεση να μην κάνει προσφυγή και να μην τρέχει τον Παναθηναϊκό στα δικαστήρια.

pagenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: