18.5.18

Λοβέρδος για Γεννηματά και Θεοδωράκη...

Αποτέλεσμα εικόνας για λοβερδοςΩς «ανακουφιστική» χαρακτήρισε την συνάντηση Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη την Τετάρτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, που επιμένει πάντως να...
υπογραμμίζει την ορθότητα της παρέμβασης Γεννηματά ότι υπάρχουν όρια στη δυνατότητα του καθενός να εκφράζει προσωπικές απόψεις μέσα στον χώρο που ονομάζεται Κίνημα Αλλαγής. 

«Το όριο είναι ότι σε κορυφαία θέματα, όπως το θέμα της απαίτησης που καταθέτει ο χώρος μας για εκλογές, δεν χωρεί πολυφωνία με την έννοια της ‘παρδαλότητας’», είπε, μιλώντας στον Alpha 9,89.

Συμφωνώντας ο ίδιος εξ αρχής με το αίτημα για εκλογές εδώ και τώρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος επέμεινε ότι «δεν έχει κανένας το δικαίωμα να νοθεύει το μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία». 

Εκτιμά εξάλλου ότι το μήνυμα αυτό νοθεύεται σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία που «για κάποιους επίκεινται εκλογές, για κάποιους δεν επίκεινται, αλλά όπως και να το κάνετε σε λίγους μήνες, εκλογές θα έχουμε», όπως είπε, προβλέποντας ότι η ‘μεγάλη μάχη’ της κάλπης δεν είναι πολύ μακριά.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: