30.5.18

Σύμπραξη σειρών Alpha-Star...

Related imageΗ συνεργασία Alpha – Star περνάει μέσα από τη συγχώνευση των...
θυγατρικών εταιρειών παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων Plus Productions (Alpha) και Green Pixel (Star). 

Στις 16 Μαΐου, μάλιστα, κατατέθηκε και τροποποίηση του καταστατικού της δεύτερης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «σε περίπτωση που οποιοσδήποτε μέτοχος της εταιρείας επιθυμεί να προβεί σε μεταβίβαση μετοχών σε τρίτους – μη μετόχους της εταιρείας, οι λοιποί μέτοχοι της εταιρείας έχουν δικαίωμα προτίμησης επ’ αυτών», δικαίωμα το οποίο θα ασκείται υπό όρους.

Η ΕΤΙΤΑ έχει εκφράσει την ανησυχία της για ενδεχόμενη απώλεια θέσεων εργασίας και έχει ξεκινήσει επαφές με τους εκπροσώπους των διοικήσεων των δύο σταθμών αλλά και με το ΕΣΡ.  Αυτή την Παρασκευή, πάντως, στις 10:30 π.μ. είναι προγραμματισμένη 3μερής συνάντηση στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Νεφελούδη με τη συμμετοχή της ΕΤΙΤΑ και των εκπροσώπων των δύο ομίλων

Η συγχώνευση των εταιρειών παραγωγής θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στους όρους συνεργασίας με σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς σχετικά με το κοστολόγιο των σειρών, ενώ υπάρχει πάντοτε το ερώτημα ποιο από τα δύο κανάλια θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει τις καλύτερες σειρές. Ο Alpha, για παράδειγμα, έχει χτίσει την επιτυχία του στην ελληνική μυθοπλασία.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: