13.5.18

Στον εισαγγελέα οι 14 συλληφθέντες για τα επεισόδια...


Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι δεκατέσσερις συλληφθέντες για επεισόδια και άλλα αδικήματα στην περιοχή γύρω από το ΟΑΚΑ, πριν και μετά τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο...
οποίος κέρδισε δίκαια τον τίτλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι έξι κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια, που σημειώθηκαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, και ένας για κατοχή κροτίδας.

Συγκεκριμένα, οπαδοί της ΑΕΚ βγήκαν από τις θύρες 3 και 7 του σταδίου και επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς που απάντησαν με χρήση χημικών, τους διέλυσαν, καταδίωξαν τους νεαρούς και προχώρησαν στην σύλληψη των επτά.

Οι άλλοι δύο συνελήφθησαν για κλοπή από το κυλικείο του σταδίου, ενώ οι υπόλοιποι πέντε για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών, που βρέθηκαν στην κατοχή τους σε ελέγχους που έγιναν από τους αστυνομικούς. 

Θυμίζουμε ότι το χθεσινό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εξαιτίας της μεγάλης έντασης ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά παρά τα ορισμένα έκτροπα δεν σημειώθηκαν σημαντικά περιστατικά, τουλάχιστον σαν εκείνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ελληνικά γήπεδα. 

Πριν από το παιχνίδι ομάδα οπαδών της ΑΕΚ κατέβασε με τη βία οπαδούς του ΠΑΟΚ από το βαν που οδηγούσαν και έβαλε φωτιά στο όχημα. Μέσα στο γήπεδο, πριν ξεκινήσει το ματς, οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν τα διαχωριστικά, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πέταξαν κροτίδες και φωτοβολίδες, ενώ, λίγο αργότερα οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να κινηθούν απειλητικά προς την εξέδρα όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι φίλαθλοι του «Δικέφαλου του Βορρά».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: