20.7.15

Oι "Financial Times" μετρούν τους "αντάρτες" του ΣΥΡΙΖΑ...

Μετράει τους "αντάρτες" του ΣΥΡΙΖΑ η εφημερίδα Financial Times - Κεντρική Εικόνα"Εξέγερση" χαρακτηρίζουν οι Financial Times τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα μέτρα που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή.

Όπως επισημαίνεται, μια τέτοια εξέγερση αυξάνει...
ωστόσο την πιθανότητα νέων εκλογών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, σύμφωνα με πηγές από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, της οποίες επικαλούνται οι FT.

Τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιθανόν να προστεθούν στους 38 που είτε καταψήφισαν είτε ψήφισαν παρών στην περασμένη ψηφοφορία, αναφέρουν πηγές από το κόμμα στους FT.

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι η σταθερότητα της ελληνικής κυβέρνησης αναμένεται να υποστεί έντονη πίεση, αν και όχι απαραίτητα θανατηφόρα, αυτή την εβδομάδα όταν το κοινοβούλιο θα κληθεί να ψηφίσει για δεύτερη φορά μεταρρυθμιστικά μέτρα για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης.

Ακόμη και εάν υπάρξουν μόνο τέσσερις επιπλέον διαρροές αυτές είναι αρκετές για να κατεβάσουν τον αριθμό των βουλευτών που υποστηρίζουν τον Τσίπρα κάτω από τους 120, καταλήγει το κείμενο...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: