15.7.15

Αραμπατζή (ΝΔ): Δεν μπορεί να βάζουμε εμείς πλάτη...

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas/SOOC...και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίζουν...
Μπορεί το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ να είναι εκρηκτικό άλλα και στη ΝΔ έχουν αρχίσει οι πρώτες γκρίνιες για τη...
στάση που καλούνται να κρατήσουν οι βουλευτές της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή γίνονται συνεχείς συσκέψεις με τη συμμετοχή των μελών του πολιτικού συμβουλίου αλλά και των τομεαρχών του κόμματος.

Οι βουλευτές από νησιωτικές και αγροτικές περιοχές ζητούν από την ΝΔ πριν δώσει το σήμα στους ίδιους να ψηφίσουν τα σκληρά μέτρα να έχει "εξασφαλίσει" όσο το μπορεί ότι θα ψηφίσει και η πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ΑΝΕΛ.

Μάλιστα όπως λένε δεν γίνεται ακόμα μια φόρα να ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες και να βάζουν πλάτη για τη χώρα και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν αντίσταση εκ του ασφαλούς. Προβληματισμός επικρατεί και για τις αντιδράσεις στο αγροτικό κόσμο. Η τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή ζήτησε από τον κ. Μεϊμαράκη να υπάρχει άμεσα ρητή δέσμευση του κόμματος ότι τα πρώτα ισοδύναμα που θα βρεθούν το επόμενο διάστημα θα αντικαταστήσουν εν μέρη τα σκληρά μέτρα που των θα εφαρμόσουν για τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

«Από τη στιγμή που ψηφίζουμε θα πρέπει να μπορούμε κάποια στιγμή να γίνουμε και ασπίδα αυτών των κοινωνικών ομάδων που καλούνται για ακόμα μια φορά να πληρώσουν τα σπασμένα και την εξάμηνη ανερμάτιστη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ» είπε στην τοποθέτηση της η κ.Αραμπατζη κάτι με το οποίο συμφώνησαν και άλλοι βουλευτές και κάλεσαν τον κ.Μεϊμαράκη να δεσμευθεί σε αυτή τη θέση και να τη στηρίξει στις οποίες επαφές και συνομιλίες θα έχει με τον Αλέξη Τσίπρα...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: