18.7.15

Περί μνημονίου και απεργιών...

Δεν έδειξε διάθεση να ωραιοποιήσει την κατάσταση η Θεανώ Φωτίου, η οποία δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «βεβαίως είναι μνημόνιο η συμφωνία, και...
με μέτρα που έχουμε καταγγείλει, αλλά εδώ υπήρξε η μείζων επιλογή...».

«Το δηλώνουμε ότι άλλα λέγαμε και θα κάνουμε άλλα (...) Εμείς δεν επαιρόμαστε ότι έπρεπε να είχαμε εφεύρει το μνημόνιο αν δεν μας το είχαν επιβάλλει» δήλωσε η κα Φωτίου αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

 «Δεν είναι κακό οι απεργίες του λαού, δεν είναι κακό να κατεβεί σε απεργία ο λαός, και εμείς συμφωνούμε, και εμείς θεωρούμε ότι έχουμε το σύνολο του λαού μαζί μας τεράστιες πλειοψηφίες, ενώ οι άλλες κυβερνήσεις είχαν απέναντι τους το λαό, εμπόδιζαν τις απεργίες» σχολίασε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η Θεανώ Φωτίου υπενθύμισε παράλληλα ότι η κυβέρνησή της έδωσε 200 εκατ. ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος κάνοντας λόγο για λαϊκισμό όταν λέει η υπουργός ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις εμπόδιζαν τις απεργίες.

«Έξι μήνες συνεδρίαζαν και δεν έκαναν τίποτε... Λένε ότι έδωσαν 200 εκατ., ο Κεγκέρογλου έδωσε 800 εκατ. ευρώ... Πρώτη φορά αριστερά» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: