18.7.15

Τα μέτρα κάνουν συνταξιοκόφτη και μισθοκόφτη τον υπουργό Εργασίας...

ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί αρνήθηκε να αναλάβει θέση στη νέα κυβέρνηση, ο Μητρόπουλος...
«Στο υπουργείο Εργασίας θα εκδηλωθεί όλη η σφοδρότητα του νέου πακέτου μέτρων που δεν την έχουν αντιληφθεί ούτε δικοί μας βουλευτές, ποτέ στην ιστορία της η Αριστερά δεν υποχρεώθηκε να εφαρμόσει τόσο σκληρό πακέτο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας στο...
Mega και ερωτηθείς για την τοποθέτηση του Παύλου Χαϊκάλη στο υπουργείο Εργασίας, στη θέση του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο κ. Μητρόπουλος ανεφερε, πως, πρόκειται για το υπουργείο στο οποίο θα εκδηλωθεί όλη η σφοδρότητα του πακέτου μέτρων το οποίο μετατρέπει τον υπουργό Εργασίας σε «μισθοκόφτη» και «συνταξιοκόφτη».

Αναφορικά με την άρνησή του στην πρόταση του πρωθυπουργού για να αναλάβει θέση στη νέα κυβέρνηση, εξήγησε πως  δεν μπορούσε να υποστηρίξει το σφοδρό πακέτο της Τετάρτης και τη Δευτέρα να υποδεχθεί την τρόικα.

Σχετικά με το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο ο αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε πως «αν δεν διευθετηθεί το μεγάλο εσωτερικό ζήτημα του ΣΥΡΙΖΑ κι αν δεν κατασταλάξουν ευρύτερα οι κοινωνικές και πολιτικές διεργασίες με το πακέτο υπογεγραμμένο, οι όποιες πολιτικές εξελίξεις είναι δύσκολο να ανατρέψουν την εξέλιξη των πραγμάτων». Εκτίμησε μάλιστα πως αν οι βουλευτές αντιληφθούν τη σφοδρότητα των μέτρων που θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία, θα υπάρξουν περισσότερες διαρροές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: