23.12.14

Έπεσε στα «χαμηλά» ο Σαμαράς…

«Ξέπεσε» ο Αντώνης Σαμαράς. Μπορεί να έμεινε πιστός στην συνήθειά του να επιλύει τις πολιτικές του διαφορές με μηνύσεις που καταθέτει (και καλά) ως ιδιώτης, όμως…
από τα "ψηλά" έπεσε στα "χαμηλά". Εκεί που έκανε μηνύσεις στον Κώστα Μητσοτάκη έφθασε στο σημείο να κάνει μηνύσεις στον Παύλο Χαϊκάλη.

Πριν από 14 χρόνια, στις 15 Οκτωβρίου του 2000, ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξη στο "Βήμα", έλεγε ότι ο πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης εξαγοράστηκε από το ΠΑΣΟΚ και έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Ο Αντ. Σαμαράς τον χαρακτήρισε "αρχιερέα της διαπλοκής" που τον συκοφαντεί "κατ' επάγγελμα" και μάλιστα "κάτω από την ομπρέλα της ασυλίας του", ενώ εκείνος το μόνο που έκανε το 1993 ήταν "να υπερασπιστεί τον πατριωτικό χαρακτήρα μιας ιστορικής παράταξης". Και στη συνέχεια μετέβη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση μέσω του Τύπου από τον Κ. Μητσοτάκη.

Τότε ο Αντ. Σαμαράς είχε αφήσει υπαινιγμούς κατά του Κ. Μητσοτάκη για τα ψηφιακά και το Ξυστό και τον είχε κατηγορήσει πως "πότε έλεγε ότι τον έριξε ο Αλαφούζος, πότε ο Κόκκαλης, πότε ο Βούδας"…

Κ.Που. – avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: