30.12.14

Χωρίς τέλος ο Γολγοθάς της οικογένειας Δούλη...




Δεν έχει τέλος η αγωνία που βιώνουν τα παιδιά του νεκρού Γιώργου Δούλη στην Ιταλία όπου εδώ και πολλές ώρες ψάχνουν να βρουν τη σορό του πατέρα τους, που...
έχασε τη ζωή του στο φλεγόμενο γκαράζ του πλοίου Norman Altantic.
Ο Γολγοθάς της οικογένειας Δούλη. Δεν μπορούν να βρουν τον πατέρα τους
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρώτος Έλληνας νεκρός στο δυστύχημα δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμα από τους συγγενείς του, τη στιγμή που επικρατεί ένα χάος με τον αριθμό και την ταυτότητα όχι μόνο των αγνοουμένων, αλλά ακόμα και των διασωθέντων. Συγκεκριμένα, οι δύο γιοι του Δούλη βρίσκονται από χθες στο νοσοκομείο του Μπρίντιζι, όπου οι δύο σοροί που τους έχουν δείξει οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν αντιστοιχούν στο νεκρό πατέρα τους.

Εξάλλου, όπως κατήγγειλαν χθες Δευτέρα στο enikos.gr μέλη του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του νεκρού, τα δύο παιδιά του έχουν έρθει αντιμέτωπα με την ιταλική γραφειοκρατία στο Μπρίντιζι, καθώς, μέχρι αυτή τη στιγμή, οι τέσσερις σοροί που τους έχουν δείξει οι αρχές της γειτονικής χώρας, δεν αντιστοιχούν στο νεκρό πατέρα τους.

Η μητέρα τους σε κατάσταση σοκ δηλώνει πως «ο άντρας μου πέθανε στα χέρια μου», ενώ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λέτσε.

Οι οικογενειακές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία

Ο Γιώργος Δούλης μαζί με τη γυναίκα του Θεοδώρα και τους δύο τους γιους, Λάμπρο και Αντρέα, ζούσε στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Ο 67χρονος νεκρός είχε έρθει στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στην Πάργα, όπου και πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων και το Σαββατο από την Ηγουμενίτσα επιβιβάστηκε στο Norman Atlantic όπου οδικώς, μέσω Ιταλίας, θα επέστρεφε στην Ελβετία.

Στην Ελλάδα βρισκόταν και ο μικρός γιος της οικογένειας, Αντρέας, ο οποίος από σήμερα το πρωί βρίσκεται στο Μπρίντιζι, προσπαθώντας να βρει τη σορό του πατέρα του. Από την Ελβετία έφτασε στην Ιταλία αεροπορικώς και ο Λάμπρος.

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: