2.7.13

«Κοντά» σε Ντομίνγκες (video)...



Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Τσόρι Ντομίνγκες, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέτζος, στην χθεσινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2013-2014.

Συγκεκριμένα ο...
Γιάννης Βρέτζος είπε:

«Αυτή η εβδομάδα θα είναι ανακοινώσεων και παρουσιάσεων. Είμαστε κοντά στην έναρξη αυτής της περιόδου, θα βλεπόμαστε αρκετά συχνά τις προσεχείς ημέρες για τέτοιου είδους θέματα. Έχουμε μία πάγια τακτική να μην ανακοινώνουμε τίποτα αν δεν ολοκληρωθεί. Ίσως το θέμα του Ντομίνγκες, για το οποίο με ρωτάτε, να είναι πιο προχωρημένο από το θέμα του Αμαλφιτανό».

Οι Πειραίωτες έχουν θέσει ως βασικό στόχο την απόκτηση ενός ακόμα μέσου (να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις) και ο 32χρονος Ντομίνγκεζ φαντάζει η καταλληλότερη περίπτωση.

Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται να υπάρχουν σύντομα και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην μεταγραφή ενός ακόμα πολύ καλού ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ποιος είναι ο Ντομίνγκες

Ο Αργεντινός άσος γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1981 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 1999 στη δεύτερη ομάδα της Κίλμες. Γρήγορα, όμως, έπεισε τους ιθύνοντες της ομάδας με το ταλέντο του και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα.

Μετά από έναν χρόνο πήρε μεταγραφή για την Ρίβερ Πλέιτ και η τριετία του στους «εφοπλιστές» και οι πολύ καλές του εμφανίσεις, του άνοιξαν την πόρτα για το εξωτερικό, όπου πήρε μεταγραφή στην Ρούμπιν Καζάν!

Μετά από δύο χρόνια, το 2007, πήγε στην Ζενίτ και το 2009 επέστρεψε στην Ρούμπιν Καζάν.

Από το 2010 μέχρι το 2012 αγωνίστηκε στην Βαλένθια, ενώ για μία χρονιά δόθηκε δανεικός στην Ρίβερ Πλέιτ, όπου είναι και το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων!

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου είχε 33 συμμετοχές και 5 γκολ.

Γενικά σε κάθε ομάδα που ήταν είχε γεμάτες χρονιές, με μέσο όρο 30 συμμετοχές!

Έχει, επίσης, αγωνιστεί με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Αργεντινής.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: