20.7.13

Ενοχλημένοι στο STAR από τον Μαλέλη...



Είναι αλήθεια ότι ο Σταμάτης Μαλέλης έφυγε από το STAR πικραμένος, διότι από νωρίς είχε αντιληφθεί ότι οι αλλαγές στο κανάλι τον ξεπερνούν και επιπλέον δεν θα είχε κανέναν ουσιαστικό ρόλο. Μάλιστα όποιος διαβάζει προσεκτικά το...
Enimerosi24 θα θυμάται την ανάρτηση που αναφερόταν στην αλλαγή του γραφείου του… αλλά και τα υπόλοιπα κείμενα στα οποία σαφώς υπαινίσσονταν ότι δεν χωρούν κάτω από την ίδια στέγη με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ωστόσο, ενοχλημένοι με τον Σταμάτη Μαλέλη και τη συμπεριφορά του είναι και η πλευρά Βαρδινογιάννη. Όποιος γνωρίζει τις ισορροπίες, αλλά κυρίως τα χούγια της οικογένειας μπορεί να αντιληφθεί τι εννοούμε! Παρόλα αυτά θα περιοριστούμε να πούμε μόνο, ότι ο τρόπος με τον οποίο το πρώην πλέον στέλεχος του STAR χειρίστηκε τη μετεγγραφή του στον ΣΚΑΙ έχει ενοχλήσει πολλούς στην Κηφισιά. Και αυτό διότι, δεν εξέφρασε ποτέ φανερά την ενόχλησή του για τις αλλαγές που προετοιμάζονται στο κανάλι, αλλά αντίθετα συμμετείχε στις συσκέψεις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ παράλληλα είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη της τηλεόρασης του Φαλήρου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ανεξάρτητα από την υπόθεση Μαλέλη, οι αλλαγές στο STAR μόλις ξεκίνησαν. Το προσεχές διάστημα θα έχουμε κι άλλες ανατροπές σε επίπεδο προσώπων, αλλά αυτή τη φορά, εντός του καναλιού.

πηγη enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: