1.7.13

Βόμβα Πολύδωρα: Συνεργασία ΝΔ ακόμη και με Χρυσή Αυγή!...


Χρειάζεται ευρύτερη συνεργασία όλων των κομμάτων, ακόμα και με την Χρυσή Αυγή, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Δήλωση-βόμβα έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, προτείνοντας τη...
συνεργασία της ΝΔ ακόμη και με τη Χρυσή Αυγή!

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το εάν πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, τόνισε: «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης. Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορία του συνταγματικού δικαίου της ιστορίας; Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;»

Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε «σωστή αλλά άκαιρη» τη δήλωση του Μάκη Βορίδη, ενώ, αναφερόμενος στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Πολύδωρας υπογράμμισε ότι «κάνουμε τη συνεργασία υπό το δίκαιο της ανάγκης»,

Ο βουλευτής τόνισε πως εκείνο που τον ενοχλεί είναι η στάση της τρόικας. «Βιάζουν την λογική μας και παραβιάζουν τους κανόνες της λογικής. Δεν μπορεί να ομολογούν ότι έπεσαν έξω στην εκτίμηση της ύφεσης και εμείς να συνεχίζουμε. Αυτό είναι παράλογο και τυραννικό», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το κλείσιμο της ΕΡΤ έκανε λόγο για «επίδειξη ισχύος, η οποία κατέληξε σε αδυναμία».
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: