2.7.13

Μου εστησαν πλεκτάνη...



Τα μαζεύει τώρα ο Πολύδωρας.
Καρύδης: "Πολύ ωραία ξεκίνησε η νέα κεντροδεξιά"..
Μετά το σάλο που προκάλεσε το άνοιγμά του προς τη Χρυσή Αυγή, ο Βύρων Πολύδωρας επιχείρησε να ...
ανασκευάσει τις δηλώσεις του (μιλώντας στον ΣΚΑΙ), υποστηρίζοντας, πως, ουδέποτε μίλησε για ... συνεργασία με  τη Χρυσή Αυγή και πως κάποιοι έστησαν συκοφαντική πλεκτάνη εναντίον του. Όπως ανέφερε, ζήτησε μέτωπο και με την Χρυσή Αυγή κατά των τροϊκανών.

Μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας δήλωσε ότι τηρεί στάση αναμονής για την αναδιαπραγμάτευση κυβέρνησης – τριμερούς, αμφισβητώντας ότι το χρέος είναι βιώσιμο. «Ακόμη περιμένω την αναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά με την τρόικα... θα μείνει αναπάντητη η συζήτηση για το βιώσιμο χρέος;» διερωτήθηκε. «Δανείζομαι τη γνώμη όσων μιλούν καθαρά για μη βιωσιμότητα του χρέους», επισήμανε.

Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης» και τόνισε ότι ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή, είναι η τρόικα. «Εγώ είμαι Κολοκοτρώνης, και αναζητώ συνεννόηση με όλους τους εμπολέμους. Ο κίνδυνος δεν είναι η ΧΑ, είναι η τρόικα, είναι ο αργός θάνατος». Διευκρίνισε πάντως ότι θέλει συνεννόηση μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Όσον αφορά τη συνεργασία ΝΔ – Χρυσής Αυγής ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε: «σας λέω ελεύθερα όποιος βρει τη λέξη συνεργασία να εκστομίζεται από το στόμα μου κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον. Δεν είπα τη λέξη συνεργασία. Εννοούσα και υποστηρίζω πάντα (...) Μιλάς με τον εχθρό και δεν θα μιλήσεις ένα κόμμα με 1 εκατ. ψηφοφόρους;»

Όποιος λέει δεν μιλώ με 1 εκατ. ψηφοφόρων είναι εκτός τόπου και χρόνου παραλογίζεται. Ζητώ συνεννόηση για να βγούμε από τη διαδικασία του αργού θανάτου. Εγώ μιλώ με ψηφοφόρους της ΧΑ άλλοι μπορούν να πουν ότι δεν μιλούν».

Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Πολύδωρα προκάλεσαν έντονη δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου και την αποδοκιμασία από την πλευρά της εκπροσώπου της ΝΔ. Σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου έκανε λόγο για «περίεργη δήλωση...». Όπως πρόσθεσε, «είναι αυτονόητο ότι η ΝΔ δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί».

Στελέχη της ΝΔ εξέφραζαν απορία γιατί ο κ. Πολύδωρας δεν έκανε τη σχετική τοποθέτηση στο συνέδριο και απέδιδαν τη στάση του και στο γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

«Ο Πολύδωρας ξεπερνώντας τον Βοριδη στην ακροδεξιά στροφή προτείνει συνεργασία της ΝΔ με τη ΧΑ. Θλιβερό και αποκρουστικό. Πολύ ωραία ξεκίνησε η νέα κεντροδεξιά», ήταν το σχόλιό του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: