30.7.13

Βλέψεις Πασχάλη για τον Δήμο Φαρκαδόνας...


Το ακούσαμε ως φήμη αλλά τελικά το ψάξιμο έβγαλε είδηση. Ο Θάνος Πασχάλης, Τρικαλινός δημοσιογράφος από την Κρήνη, ιδιαίτερα γνωστός από την μακρόχρονη θητεία του στο...
ρεπορτάζ του Μέγκα, είναι πολύ πιθανό να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας!

Μάλιστα, όταν τον ρωτήσαμε, μας διευκρίνισε ότι σε μια τέτοια απόφαση δεν θα αποτελούσε εμπόδιο η νέα συνεργασία του με το δελτίο του Σταρ που αρχίζει το φθινόπωρο.

Και για να μην τα λέμε εμείς διαβάστε την δήλωση που έκανε προς την «Ε»:

«Εξετάζω πράγματι το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο. Η τελική μου απόφαση θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες των επόμενων μηνών, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη και την γενικότερη κατάσταση. Ήδη έχω δεχτεί προτάσεις από κατοίκους, όχι μόνο της Κρήνης αλλά και των όμορων χωριών, με την προϋπόθεση ότι η υποψηφιότητά μου δεν θα αποτελεί πρόταση κανενός κόμματος -τα οποία είναι απαξιωμένα στην ελληνική κοινωνία.

Ένας πρόσθετος λόγος μιας δικής μου υποψηφιότητάς, είναι το ...θέατρο σκιών που τακτικά εκτυλίσσεται στις συνεδριάσεις του δήμου Φαρκαδόνας. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι άνω των 60 πρέπει να αποχωρήσουν από τα δημοτικά πράγματα και κυρίως αυτοί που μετέτρεψαν την τοπική αυτοδιοίκηση σε τσιφλίκι τους. Είτε το θέλουν είτε όχι, στο προσκήνιο έρχονται νεώτεροι και πάντως πολύ μικρότερης ηλικίας και από την δική μου».

Ο Πασχάλης βέβαια κάθε άλλο παρά αποκομμένος είναι με την Φαρκαδόνα. Το φετινό καλοκαίρι το περνάει στην Κρήνη, την οποία πάντως επισκέπτεται ταχτικότατα καθώς εκεί ζει μόνιμα η οικογένειά του η οποία ασχολείται συστηματικά με την γεωργία. Άρα έχει αρκετούς λόγους να νοιάζεται για τα κοινά της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Eφ. Ενημέρωση (Κ.Τ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: