10.7.13

ΕΡΤ: Απειλές για αγωγές, πειθαρχικά και μηνύσεις εναντίον υπουργών...

Ως υποχρέωσή τους για την «πραξικομματική» όπως τη χαρακτήρισαν εκπομπή του σήματος του νέου μεταβατικού φοράς, της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, χαρακτήρισαν τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν το...
απόγευμα της Τετάρτης οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου θα περάσει την ερχόμενη Παρασκευή από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ κ. Π. Καλφαγιάννης προανήγγειλε μηνύσεις, αγωγές εναντίον αρμόδιων υπουργών και προχώρηυσε καταγγελίες σχετικά με την «παράνομη» όπως την χαρακτήρισε λειτουργία της ΕΔΤ.

Παράλληλα είπε ότι θα προχωρήσει σε νέα προσφυγή στο ΣτΕ ενώ αναφερόμενος στην επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης ο κ. Καλφαγιάννης έκανε λόγο για ιδιωτικοποίηση της ΕΡΤ λόγω της εκπομπής σήματος από ιδιωτικά στούντιο.

Κάνοντας λογοπαίγνιο ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ είπε πως το όνομα του μεταβατικού φορέα παραπέμπει σε «Ειδικών Δυνάμεων Τηλεόραση» και ανέφερε πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες ότι ο νέος φορέας στελεχώνεται από «αμαρτωλό προσωπικό, δηλαδή συνταξιούχους και προσωπικό ειδικών θέσεων με υψηλές αμοιβές».

Τέλος, οι εργαζόμενοι είπαν πως από αύριο σύμφωνα με πληροφορίες τους θα είναι έτοιμη η ανοιχτή πρόσκληση σε επίπεδο ενημέρωσης για τον μεταβατικό φορέα...

BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: