24.7.13

Ο (χα χα χα!) ...μέσος Έλληνας!...

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για την προκλητική εμφάνισή του...

Η ξεκαρδιστική του εντύπωση για τον Μέσο Έλληνα δείχνει ότι, δυστυχώς, δεν έχει καταλάβει και πολλά....

"Εγώ ...
τραγουδάω, διασκεδάζω τον κόσμο, δεν ανοίγω σαμπάνιες κλπ, είμαι ο μέσος Έλληνας" λέει μέσες άκρες στην απάντησή του ο Ρέμος σε όσα γράφτηκαν γι' αυτόν και για όσα είπε μπροστά στους εκατομμυριούχους της Μυκόνου.

 «Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι' αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Γι΄όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι οι δουλειά μου να απολογηθώ.

 Όσον αφορά στο χιούμορ με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε».

πηγή: tvkosmos.gr/www.epikaira.gr

Και στο τουίτερ του:


Δεν νομίζω ότι τον κατηγόρησε κανείς ότι εμφανίστηκε στη σκηνή και άνοιγε σαμπάνιες.

 Τονίσαμε τη γελοιότητα του ότι έβρισε και κορόιδεψε ένα άτομο με ειδικές ανάγκες "επειδή μας παίρνει τα λεφτά μαζί με την Μέρκελ", όχι μπροστά σε ένα κοινό αδικημένων, αλλά σ' ένα κοινό που όσα λεφτά κι αν του πήρε η Μέρκελ (και καλά του έκανε) είχε ακόμα περίσσεια χρημάτων και μπορούσε να ανοίγει σαμπάνιες των 25.000 ευρώ για να ακούσει τον Ρέμο να τραγουδά.

 Αν τους είχε βρίσει στη Δραπετσώνα, σε μια δωρεάν λαϊκή συναυλία, μπροστά σε κοινό που νιώθει ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ τη σκληρή λιτότητα και τα οικονομικά προβλήματα, μπορεί απλώς να τον έλεγαν κάποιοι λαϊκιστή, ή υποκριτή, επειδή δεν έχει τα ίδια προβλήματα μ' αυτούς. Όμως το να το κάνει αυτό το "χιούμορ του μέσου Έλληνα", μπροστά στους ζάμπλουτους της Μυκόνου είναι απλά γελοίο.

 Κι όσο για το ότι προσπαθεί να μας χτυπήσει στο εθνικό φιλότιμο (όσοι τον χλεύασαν είναι δωσίλογοι, σαν τον Αρτέμη Μάτσα στην ταινία!) τι να πω;

 [Επίσης: μιλάμε για τον ίδιο Αντώνη Ρέμο που μόλις ένα χρόνο πριν, και ξέροντας ότι ο Σαμαράς ήταν πλέον "μνημονιακός" είχε πάει να τον στηρίξει στην εκδήλωση για τους "Ανθρώπους του Πνεύματος", μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλους;]

 Λέει ότι ανήκει στον μέσο Έλληνα που οι ξένοι του επέβαλαν να ζει έτσι σήμερα. Όχι ΚΑΙ η νοοτροπία πολλών απ' τους θαμώνες του, όχι οι σπατάλες, οι ρεμούλες, οι απατεωνιές των Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών που έσκαγαν την περασμένη δεκαετία δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να τον ακούσουν. Ούτε η νοοτροπία των πανάκριβων μαγαζιών της νύχτας, όπως ένα στο οποίο τραγούδησε προπερσι νομίζω, στη Μύκονο, και το οποίο δεν έκοβε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Το περσινό μυκονιάτικο μενού του Αντώνη Ρέμου...


  

Μόνο οι ξένοι μας ανάγκασαν να ζούμε τόσο χάλια, αυτοί μας χρεοκόπησαν, αυτοί δανείζονταν με πλαστά στοιχεία και δεν είχαν να ξεπληρώσουν.

  Αλλά τέλος πάντων, ας ξεχάσουμε τους θεατές της μυκονιάτικης εμφάνισης και όλα τα δεινά που τους επέβαλε η Μέρκελ (μπορεί να ήθελαν να ανοίξουν 10 σαμπάνιες των 25χιλ ευρώ και τελικά λόγω της λιτότητας της Γερμανικής Κατοχής να μπόρεσαν χτες να ανοίξουν μόνο δύο!), κι ας μείνουμε στον Ρέμο, που βλέπει τον εαυτό του σαν *μέσο Έλληνα*.  

Εγώ ντρέπομαι να πω ότι ανήκω στο μέσο Έλληνα ή να βάλω και τον εαυτό μου στο "Μας έχουν καταστρέψει" επειδή τυχαίνει αυτή τη στιγμή να έχω δουλειά! Ο Ρέμος δεν ντρέπεται καθόλου:   "Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε."

Κύριε Ρέμο, αυτή τη στιγμή ο μέσος Έλληνας είναι άνεργος. Ή αν έχει δουλειά παίρνει ψίχουλα και τα βγάζει πέρα με εξωφρενική δύσκολία.

 Ο μέσος Έλληνας πασχίζει να μην απολυθεί ή πασχίζει να βρει μια δουλειά, έστω και για λίγο. Ο μέσος Έλληνας θέλει να βρει έναν εχθρό και -κατανοητό και σεβαστό- τσατίζεται με τους ξένους, και στην απελπισία του όντως τους καταριέται.

 Εσείς γιατί νομίζετε ότι ανήκετε κι εσείς στον μέσο Έλληνα που του έχουν επιβάλλει να ζει μια σκληρή πραγματικότητα;

Δεν έχετε δουλειά; Δεν έχετε καταθέσεις απ' τα χρυσά σας χρόνια; Δεν σας καλούν, ακόμα και τώρα, στα ακριβότερα μέρη της χώρας για να κάνετε πανάκριβες αρπαχτές;  

Αν νομίζετε ότι και οι υπόλοιποι 'μέσοι Έλληνες' ζουν σαν κι εσάς, απλώς επιβεβαιώνετε αυτά που έγραφα στο προηγούμενο άρθρο μου, "Η χυδαιότητα του Ρέμου και το ξέπλυμα αμαρτιών".

Ίσως τελικά θα πρέπει να σταματήσετε να τραγουδάτε σε πάρτυ με εκατοντάδες ευρώ είσοδο και να κάνετε παρέα με κάποιον αληθινό άνθρωπο.

 Θα εκπλαγείτε.

Άρης Δημοκίδης

Ν-Ν: Επειδή ίσως του διέφυγε του κ. Δημοκίδη, ανάμεσα στους δύο γίγαντες της Τέχνης και της Πολιτικής διακρίνεται να χαζοχαμογελάει ένας άλλος ... μέσος Έλληνας: ο κύριος Μανώλης Μητσιάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: