1.7.13

Για υπεξαίρεση 100 εκατ. κατηγορεί τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο ο βιομήχανος Κ. Λούλης(ΗΧΗΤΙΚΟ-ΦΩΤΟ)...

Μορφή σκανδάλου παίρνουν οι καταγγελίες του αλευροβιομήχανου Κωνσταντίνου Λούλη κατά του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, Ιγνάτιου, υποστηρίζοντας ότι έκανε ο ίδιος δωρεά 100 εκατ. δραχμών για έργο αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας του.
Σύμφωνα με τις...
καταγγελίες  δημιουργήθηκε ίδρυμα που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα στο οποίο εμπλέκεται και η σύζυγος του χωρίς καν το γνωρίζει η ίδια, ενώ τα 100 εκατ, δραχμές αγνοοούνται.
Τις καταγγελίες έκανε ο βιομήχανος στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου αναφέροντας «Το λάθος μου ήταν ότι στο πρόσωπό του είδα τον αείμνηστο Χριστόδουλο και του εμπιστεύτηκα αυτά τα χρήματα».
Όλα ξεκίνησαν προ δεκατεσσάρων ετών, όταν ο αλευροβιομήχανος, στη μνήμη της μητέρας του Εύης Λούλη, έκανε δωρέα προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ποσού 100 εκατομμυρίων (!!!) δρχ., ώστε να δημιουργήθει στον Αλμυρό το "ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΕΥΗΣ ΛΟΥΛΗ 'Η ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ'".
Όπως φαίνεται από το εξώδικο του κ. Λούλη κατά της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη, προκύπτει, όχι μόνο το έργο δεν έγινε, αντίθετα τα χρήματα έκαναν "ιερά" φτερά, μετά από συνεχόμενες αναλήψεις, κάτι το οποίο χρήζει άμεσης διερεύνησης τόσο από την Δικαιοσύνη όσο και από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας.
Ακούστε το ηχητικό:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ του κ. Κωνσταντίνου Λούλη κατά της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος - Αλμυρού και του Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου, όπως δημοσιεύεται στο e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: