3.5.13

Η Βουλή θα αποφασίσει για την τύχη του Γερμενή...



Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η πρωτοφανής απρόκλητη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή γνωστού και ως «Καιάδα» εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.
Ολα τα...
κοινοβουλευτικά κόμματα καταδίκασαν το περιστατικό, η ΕΛ.ΑΣ. σχηματίζει δικογραφία και εξετάζει την καταγγελία για την πιθανή χρήση του όπλου που είχε μαζί του ο βουλευτής, ενώ με μηνύσεις απειλούν η μια πλευρά την άλλη.
Οπως όλα δείχνουν, την τύχη του Γιώργου Γερμενή θα κρίνει η Βουλή, καθώς εάν όντως ο κ. Καμίνης καταθέσει μήνυση, η αρμόδια επιτροπή και εν συνεχεία η Ολομέλεια της Βουλής θα κληθούν να αποφασίσουν για την άρση της ασυλίας του «Καιάδα» για να μπορέσει να δικαστεί για το περιστατικό στα αστικά δικαστήρια.
Εν τω μεταξύ, τον γύρο του κόσμου κάνουν, για άλλη μία φορά, οι χθεσινές εικόνες ντροπής της απρόκλητης επίθεσης που δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, μέσα στα γραφεία του «Κόμβου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων» απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης.
Ο «Καιάδας» εισέβαλε ξαφνικά στον χώρο όπου ο δήμαρχος και οι άνθρωποι του Κόμβου μοίραζαν δώρα σε οικογένειες. Από τις φωνές και τις απειλές πέρασε άμεσα στην αυτοδικία, επιχειρώντας να γρονθοκοπήσει τον δήμαρχο Αθηναίων. Ο τελευταίος, μετακινήθηκε για να αποφύγει το χτύπημα, με αποτέλεσμα η γροθιά του Γερμενή να καταλήξει σε ένα 12χρονο κορίτσι.
Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, οι άνδρες της ασφάλειάς του που προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον κ. Γερμενή, του είπαν, ότι ενώ τον ακινητοποιούσαν, κατηύθυνε το χέρι του προς τη μέση του όπου είχε το όπλο του. Αυτοί, αντιδρώντας ακαριαία, έπιασαν το όπλο -το οποίο δεν έβγαλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής- και ακινητοποίησαν αντελώς τον κ. Γερμενή. Μάλιστα, στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ακούγεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής να αντιδρά στις κινήσεις των αστυνομικών του δημάρχου Αθηναίων λέγοντας πως «είναι στη θέση του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: