31.5.13

Tα γυρίζει τώρα η Ρεπούση (BINTEO)...



Δεν θα το ξανακάνω...
Αλλαγή πλεύσης έκανε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, η οποία μια ημέρα μετά τις δηλώσεις της στις οποίες χαρακτήριζε το χορό του Ζαλόγγου «εθνικό μύθο», διέψευσε το περιστατικό, ενώ παράλληλα τόνισε ότι...
δεν πρόκειται να αναφερθεί ξανά σε ιστορικά θέματα.

Η κυρία Ρεπούση, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 για τον σάλο που ξέσπασε μετά την τοποθέτησή της για το χορό του Ζαλόγγου, χαρακτήρισε την επίμαχη δήλωση περί «εθνικού μύθου» που αποδίδεται στο πρόσωπό της, ως μια «κατασκευασμένη είδηση».

Απαντώντας για το τι πραγματικά είπε, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τόνισε πως όταν έγινε η ερώτηση για τo επίμαχο θέμα, «απλά παρέπεμψα σε ένα βιβλίο που μιλάει γι' αυτά», ενώ κατηγόρησε τα ΜΜΕ πως «κόβουν και ράβουν δηλώσεις και φτιάχνουν κατασκευασμένα θέματα».

Κλείνοντας, η κυρία Ρεπούση υποστήριξε πως δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει για ιστορικά θέματα , καθώς όπως δήλωσε χρησιμοποιείται η ιστορική της άποψη εναντίον του κόμματός της.

Ας σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε λίγες ημέρες και ο Φώτης Κουβέλης είχε εκφράσει δημόσια την ενόχλησή του για την άποψη της Μαρίας Ρεπούση ότι δεν υπάρχει γενοκτονία των Ποντίων και Αρμενίων. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε συστήσει στη βουλευτή του κόμματός του «σεβασμό στην Ιστορία» αναγκάζοντάς την να αναδιπλωθεί και να δηλώσει σήμερα ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει δηλώσεις για τις απόψεις της περί Ιστορίας και ότι θα μιλάει μόνο σε συνέδρια Ιστορίας και σε ιστορικά fora.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: