31.5.13

Αυλαία σήμερα στις πανελλαδικές εξετάσεις με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας...


Με το μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, όλων των κατευθύνσεων πέφτει σήμερα η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τους περισσότερους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το...
Σάββατο 15-6 και η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 17-6 ως και 28-6. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν το Σάββατο 8-6-2013.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3-6, για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013.

Σημειώνεται ότι όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι΄αυτό το λόγο απουσιάσουν, δικαιολογημένα, από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: