18.5.13

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός!...



Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-6 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το 15 Κύπελλο της ιστορίας του .
Έπειτα από ένα χρόνο αποχής από τους τίτλους, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κατάκτηση των τροπαίων κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν στον τελικό στην Λαμία με...
5-6 της Βουλιαγμένης, με τον Γιάννη Φουντούλη να ανακηρύσσεται κορυφαίος παίκτης του Final-4 και τον Νίκο Δεληγιάννη να αναδεικνύεται κορυφαίος τερματοφύλακας του τελικού.

Ο αγώνας…

Η ομάδα που μπήκε πιο ορεξάτη στον αγώνα ήταν η Βουλιαγμένη με τον Χρήστο Αφρουδάκη να αποτελεί τον μπροστάρη της.

Οι παίκτες του Λοράντου κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο με 2-1.

Στην συνέχεια οι Πειραιώτες ισορρόπησαν τον αγώνα, ωστόσο μέχρι και το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ με ένα γκολ διαφορά.

Στο τέλος, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» του Βλάχου ισοφάρισαν αρχικά με τον Κολόμβο, ενώ ο Φουντούλης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 5-6.

Τεράστια ήταν συμβολή του Νίκου Δεληγιάννη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια σουτ του Βουλγαράκη, ο οποίος έφτασε κοντά στο 6-6.

Επίσης, εξαιρετική ήταν η παρουσία του Γιάννη Φουντούλη στον αγώνα, ο οποίος σημείωσε 3 γκολ , όσα και ο Χρήστος Αφρουδάκης από την πλευρά των ηττημένων.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-2, 0-2

Βουλιαγμένη (Τέο Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης 3, Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας 1, Τίγκας, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Μαυρωτάς, Μασμανίδης.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Φλώρος.


woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: