1.7.12

Χατζηνικολάου σε Αλαφούζο: "Ντροπή. Απαράδεκτο. Είστε εμπαθής!"...


Στην θέση του έβαλε ο Νίκος Χατζηνικολάου, τον μεγαλομέτοχο του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ανέβασε στο Τwitter το εξής σχόλιο: «Οι Ολυμπιακοί πανηγυρίζουν με προπαγάνδα του REAL ! Η ... αλήθεια όμως είναι άλλη. Ντροπή κ Χατζινικολαου ! Τουλάχιστον με την υγεία...».
Λίγη ώρα αργότερα, ο Χατζηνικολάου μέσω Twitter κι αυτός, έδωσε την δικιά του απάντηση: «Ο κ.Γ.Αλαφούζος μπέρδεψε τη Realnews με αθλητική εφημερίδα,η οποία και φιλοξενεί το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται.Να είναι πιό προσεκτικός» .

Μάλιστα ανέφερε «Αυτη την εβδομάδα η Realnews δεν γράφει τίποτε για τον Λέτο.Την προηγούμενη είχαμε δηλώσεις του και γράφαμε ότι λέει ο κ.Αλαφουζος σήμερα...» και συμπλήρωσε «Οι δηλώσεις του γιατρού είναι στην εφημερίδα Ντερμπυ,φιλική προς τον ΠΑΟ».
Στη συνέχεια όμως ο Γιάννης Αλαφούζος έγραψε «ο real fm ξεκίνησε αυτο το αντιπαναθηναικο πάρτι χθες το απόγευμα !» και συνέχισε «ένας γιατρός που δεν τα σέβεται μπορει και να παραπληροφορεί ! Το ίδιο ο σταθμός που διαδίδει τις αθλιότητες!»

Η απάντηση που ήρθε από τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν άμεση «Ντροπή!Είστε εμπαθης!Η πρωτιά του Real πονεσε φαίνεται!», «Ντροπή!Δίνεις γραμμή στους φανατικούς;Απαράδεκτο!» κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος

πηγη parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: