11.7.12

Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης θα ζητήσει ο Βενιζέλος...


Τη σύσταση και άμεση λειτουργίας μιας Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης αναμένεται να θέσει στη συνάντηση των αρχηγών που έχει προγραμματιστεί στις 7 το απόγευμα ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Παράλληλα, αναμένεται να αιτηθεί οι όποιες αποφάσεις για τη δανειακή σύμβαση να λαμβάνονται πρώτα από...
τους τρεις αρχηγούς των κομμάτων που συνθέτουν την κυβέρνηση και ακολούθως να εκτελούνται από τον υπουργό Οικονομικών.

Οι αποφάσεις ελήφθησαν στην ευρεία σύσκεψη που έγινε στο ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Βαγγέλη Βενιζέλου το μεσημέρι στην Ιπποκράτους.

Στην σύσκεψη, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες συμμετείχαν περίπου 20 στελεχοι του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τον κ. Βενιζέλο, μαζί με τα μέτρα που πρέπει να λάβει η Ελλάδα τα επόμενα τρία χρόνια πρέπει να μπει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και το αίτημα για επιμήκυνση, να αποτελέσουν δηλαδή αυτά ένα πλαίσιο συνολικής διαπραγμάτευσης.

Αφότου διασφαλιστεί η επιμήκυνση, τότε να προχωρήσει η εφαρμογή και η περαιτέρω συζήτηση με τους δανειστές, λέει η Ιπποκράτους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι: Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Μανιάτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Φίλιππος Σαχινίδης, Πάρης Κουκουλόπουλος, Φώφη Γεννηματά, καθώς και οι Κώστας Σκανδαλίδης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Μίμης Ανδρουλάκης, Θάνος Μωραΐτης, Νίκος Ανδρουλάκης, Χρήστος Πρωτόπαπας και Τόνια Αντωνίου...
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: