2.10.11

Τα 5 «όπλα» του ΑΝΤ1 ...


Με αλλαγές στο πρωινό αλλά και την prime time ζώνη του θέλει να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης φέτος το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μετά την επιτυχία των... σειρών Grey's Anatomy και True Blood ο Αnt1 έβαλε στο συρτάρι άλλους πέντε τίτλους σειρών. Σύμφωνα με την Espresso στα χέρια του σταθμού βρίσκονται οι σειρές «Dollhouse», «Burn Notice», «Entourage», «Glee» και «Lie to me».

Το «Dollhouse» έχει σαν πρωταγωνίστρια μια «προγραμματισμένη» κούκλα που διεκπεραιώνει τις αποστολές που της αναθέτει η εταιρεία της που βρίσκεται πίσω από το «Κουκλόσπιτο».

Το «Burn Notice» είναι μια σειρά περιπέτειας στην οποία ο μυστικός πράκτορας Michael Westen προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους το έχουν ανάγκη.

Το νεανικό «Entourage» χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη σειρά των τελευταίων χρόνων. Και είναι βασισμένη στην καριέρα του Βίνσεντ Τσέις.

Το βραβευμένο με Χρυσές Σφαίρες « Glee» δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Μια μουσική ομάδα γυμνασίου προσπαθεί να κατακτήσει το όνειρο και να κάνει διεθνή καριέρα.

Η σειρά «Lie to me» ανήκει στη νέα γενιά αμερικάνικων σειρών και βασίζεται στην προσπάθεια ενός δόκτορα να ανιχνεύσει τα ψέματα.
mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: