3.2.11

«Παγώνουν» τα τέλη ύδρευσης στη Σκόπελο, και έκπτωση στους άπορους...


Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι θα κυμανθούν το 2011 τα τέλη ύδρευσης για τους κατοίκους της Σκοπέλου, ενώ η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης αποφάσισε να κάνει έκπτωση στους άπορους.
Τα παραπάνω αποφασίστηκαν ομόφωνα την Τρίτη, στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑ, που επιπλέον αποφάσισε να στείλει, μέσα στον Φεβρουάριο, ενημερωτικά σημειώματα προς τους οφειλέτες, ώστε να μπορέσει σε ένα ...
εύλογο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει τα ποσά που οφείλονται στο Δήμο από τα τέλη ύδρευσης και παραμένουν ανεξόφλητα τα τελευταία χρόνια.


Στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου οφείλεται πολύ μεγάλο ποσό από δεκάδες μεγαλοοφειλέτες δημότες και η Διοίκηση αποφάσισε να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά, προκειμένου να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.


Οι κάτοικοι που οφείλουν στη ΔΕΥΑ, καλούνται να κάνουν διακανονισμό των οφειλών, με τις νόμιμες προσαυξήσεις.
Σημειώνεται ότι στο Δήμο Σκοπέλου, τα τέλη ύδρευσης παραμένουν στα ίδια επίπεδα από το 2009, ενώ το Δ.Σ. αποφάσισε, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ακολουθεί η Επιχείρηση, να κάνει έκπτωση στα τέλη ύδρευσης και στους απόρους. Δικαίωμα να ενταχθούν στην ρύθμιση έχουν όσοι διαθέτουν έγγραφα από την Πρόνοια και αποδεικνύουν ότι είναι άποροι.


Να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής, έκπτωση γινόταν στα Άτομα με ειδική Αναπηρία, στους συνταξιούχους, στους τριτέκνους και πολύτεκνους.
Αναρτήθηκε από NewsVolos

Δεν υπάρχουν σχόλια: