10.2.11

Αγριος καυγάς Καριπίδη - Πιπιλή...


Ένα κι ένα κάνουν δυο...»είπε, με ύφος αγριεμένο, ο μαθηματικός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Καριπίδης, στη συνάδελφό του Φωτεινή Πιπιλή, θέλοντας να την επιπλήξει όχι μόνο για τις συχνές τηλεοπτικές της εμφανίσεις αλλά και για τα όσα εκείνη λέει κατά καιρούς και που αφορούν στους βουλευτές του κόμματος.

Το εντευκτήριο βάφτηκε παραλίγο... κόκκινο. Και το μόνο που έσωσε την κατάσταση και δεν θρηνήσαμε θύματα ήταν το γεγονός ότι η φασαρία σημειώθηκε ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, ειδάλλως αν περιμέναμε από τους άλλους βουλευτές να τους χωρίσουν, οι πρωταγωνιστές θα ήταν ακόμη εκεί και θα μαλλιοτραβιόντουσαν.

Μόνο στα χέρια λοιπόν που δεν ήρθαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Καριπίδης και η συνάδελφός του Φωτεινή Πιπιλή.

«Μα είναι δυνατόν να πηγαίνεις από κανάλι σε κανάλι και να κατηγορείς τους συναδέλφους; Είναι συμπεριφορά αυτή;» της είπε σε έντονο ύφος ο βορειοελλαδίτης βουλευτής.

«Πάτε εσείς και λέτε παπαρ...ες και εγώ βγαίνω για να σας ξελασπώσω» απάντησε στον ίδιο τόνο η Φωτεινή Πιπιλή και η συζήτηση έδειχνε να παρεκκλίνει των «κοινοβουλευτικών κανόνων κοσμιότητος ».

Και μόλις πρώτη η βουλευτίνα απομακρύνθηκε από την αίθουσα, ένας συνάδελφός της έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Αναστάσιο Καριπίδη.

Έφυγε ο γάτος, ή η γάτα...; Χάσαμε πλέον τον μπούσουλα. Ποιο το «ασθενές» και ποιο το «ισχυρό» φύλο;
Ισότητα δεν θέλαμε; Εμείς, οι ...άντρες, εννοώ!
www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: