26.2.11

Επιμένει ο Κεδίκογλου κατά της διεύθυνσης του ΑΠΕ ...


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ευβοίας, κ. Σίμος Κεδίκογλου, επανήλθε πριν από λίγο στη διένεξή του με τη διεύθυνση του “Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων”, μετά την ανακοίνωση της τελευταίας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απολογία - απάντηση που...

επιχείρησε ο εκλεκτός της κυβέρνησης, διευθυντής του Αθηναϊκού & Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, στις καίριες επισημάνσεις μας, τον εκθέτει ακόμα περισσότερο. Αντί να κατηγορεί άλλους για δήθεν παραπληροφόρηση, οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για τις εξωφρενικές απειλές που εκτοξεύει σε βάρος των εργαζομένων.

Εξάλλου, όπως τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, “ο γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ επιχειρεί με ασύστολα ψεύδη διαστρέβλωσης των γεγονότων να δραπετεύσει από την τραγική θέση στην οποία περιήλθε εξαιτίας των ενεργειών του. Έφτασε μέχρι το σημείο να αρνείται ότι την Πέμπτη έγινε συγκέντρωση των εργαζομένων”, αρνήθηκε να απαντήσει “σε οποιαδήποτε ερώτηση για το μέλλον του Πρακτορείου” και “ζήτησε dvd με τα όσα ειπώθηκαν από τους εργαζόμενους”.

Εάν όλα αυτά δεν αποτελούν φασίζουσα νοοτροπία και εκβιασμό, τι είναι;

Ας καταλάβει, επιτέλους, ο κύριος διευθυντής ότι το εθνικό Πρακτορείο δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ούτε του ιδίου ούτε της κυβέρνησης

Γι’ αυτό άλλωστε, έχουμε ήδη καταθέσει σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και αναμένουμε την απάντηση του αρμόδιου υπουργού»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: