18.2.11

Έκανε... έξωση στο ΠΑΣΟΚ Φαρσάλων!


Του Αχ. Μπακαλέξη
Στο δρόμο τραπέζια, καρέκλες φάκελοι και φωτογραφίες πρωθυπουργών...
Το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση, ο δήμος Φαρσάλων επανήλθε και πάλι στο κόμμα αυτό, αφού ο κ. Άρης Καραχάλιος που είχε το χρίσμα εκλέχθηκε δήμαρχος, όμως η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στα Φάρσαλα όχι μόνο δεν τα πάει και τόσο καλά και εκτός των άλλων έμεινε και …άστεγη! Μάλλον οι
διοικούντες την τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Φαρσάλων πρέπει να προσχώρησαν στο κίνημα «Δεν πληρώνω».
Γιατί, είναι ανεξήγητη, αλλά και περίεργη η μέχρι τώρα στάση τους αλλά και η αδράνειά τους, που προκάλεσε αίσθηση στα μέλη του ΠΑΣΟΚ, των οποίων οι αντιδράσεις ήταν έντονες, ενώ αρκετοί ήταν εξοργισμένοι με το «μπάχαλο» που έγινε και ο ιδιοκτήτης του γραφείου της Τοπικής Οργάνωσης, αφού ήταν απλήρωτος δύο χρόνια, αναγκάστηκε να τους πετάξει στην κυριολεξία στο δρόμο.
Και όλα αυτά για ένα ποσό 1.200 ευρώ, δηλαδή 50 ευρώ το μήνα.
Συγκεκριμένα, το γραφείο της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στα Φάρσαλα στεγαζόταν στην οδό Ανθίμου Γαζή στο κέντρο της πόλης με φιλική τιμή, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης 50 ευρώ το μήνα (κυρίως για τη ΔΕΗ και τα κοινόχρηστα). Αλλά παρόλα αυτά, οι διοικούντες την οργάνωση είχαν να πληρώσουν δύο χρόνια και παρά τις οχλήσεις του ιδιοκτήτη εκείνοι εκώφευαν.
Έτσι και εκείνος εκνευρισμένος αφού δεν υπήρχε μίσθωμα αλλά φιλοξενία «τα έβγαλε όλα στο πεζοδρόμιο». Και πάλι οι υπεύθυνοι δεν ενδιαφέρθηκαν τι θα απογίνει το υλικό (γραφείο, αρχεία, καρέκλες κ.λπ.) το οποίο εξαφανίστηκε από αθίγγανους ντόπιους και ξένους, ενώ την τελευταία στιγμή ο πρώην δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αχιλλέας Γκουντόπουλος, που διατηρεί ταβέρνα κοντά στην Ανθίμου Γαζή, πρόλαβε και έσωσε κάποια κάδρα των Παπανδρέου και Σημίτη καθώς και φακέλους από τα αρχεία της οργάνωσης και τα μετέφερε στο κατάστημά του.
Ο γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Φαρσάλων κ. Βασίλης Ντούλας ανέφερε στην «Ε», «ότι είχαμε κάποια προβλήματα, σε λίγες ημέρες θα πληρώναμε αφού εστάλησαν χρήματα από το κόμμα, αλλά έγινε κάποια καθυστέρηση και έτσι συνέβη το γεγονός αυτό. Τα χρήματα θα δοθούν στον ιδιοκτήτη».
Όπως προαναφέρθηκε η εικόνα που αντίκρισαν πολλά μέλη του ΠΑΣΟΚ ήταν κωμικοτραγική. Καρέκλες, γραφεία, χαρτιά, φάκελοι, κάδρα ηγετών του κινήματος, πεταμένα στο πεζοδρόμιο και οι υπεύθυνοι άφαντοι. Τώρα ψάχνουν να τα βρουν.
Αδυνατούσε όμως μια οργάνωση ενός κόμματος που κυβερνά την Ελλάδα, που διοικεί την πόλη, να πληρώσει ένα ποσό 50 ευρώ το μήνα ή απλά αδιαφόρησε;
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στο παρελθόν σε κάποια άλλα γραφεία δεν καταβαλλόταν το ενοίκιο. Άρα, έχει επαναληφθεί το γεγονός της μη καταβολής ενοικίου. Απλά ο σημερινός ιδιοκτήτης ήταν πιο ακραίος. Δεν υπάρχουν μέλη με οικονομική επιφάνεια; Τι γίνεται με τις συνδρομές των μελών, αναρωτιoύνταν κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Άρα το κυρίαρχο πρόβλημα ήταν η αδιαφορία και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν γιατί δεν μπορεί να ξεφτιλίζεται έτσι το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
www.eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: