2.2.11

Για κακούργημα ο οδηγός της νταλίκας στο θανατηφόρο τροχαίο...



ΚΡΗΤΗ.
Για κακούργημα κατηγορείται ο οδηγός της νταλίκας που ενεπλάκη χθες το απόγευμα, στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό, μεταξύ των Μαλίων και της Σταλίδας, όπου έχασε τη ζωή του 54χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ.

Συγκεκριμένα, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών με ενδεχόμενο δόλο από την οποία... προήλθε ο θάνατος του άτυχου οδηγού, ενώ διώκεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, πρόκληση σωματικών βλαβών, καθώς δεν είχε ασφαλίσει το τρέιλερ της νταλίκας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στην 3η ανακρίτρια Ηρακλείου.

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν και 35 επιβάτες και οδηγούσε ο 54χρονος Λευτέρης Δουλγεράκης συγκρούστηκε, περίπου στις 19.30, με αγροτικό μηχάνημα, το οποίο μετέφερε νταλίκα, πάνω σε ρυμουλκούμενο τμήμα της. Ο κοτσαδόρος, υπό άγνωστες συνθήκες, έσπασε και το αγροτικό μηχάνημα έπεσε πάνω στο λεωφορείο, τραυματίζοντας βαρύτατα τον οδηγό ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και κατέληξε.

Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ που έσπευσαν, ενώ σώοι είναι ευτυχώς οι επιβάτες του λεωφορείου. Πέντε εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ με ελαφρά τραύματα.

Το βαρύ όχημα, εξαιτίας του οποίου σημειώθηκε το δυστύχημα, με θύμα τον έμπειρο οδηγό μεταφέρθηκε στο ΚΤΕΟ, όπου οι εμπειρογνώμονες αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας.
WWW.CRETALIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: