25.5.10

O πρώην πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη...

Στον Πρετεντέρη και στο MEGA θα μιλήσει ο Καραμανλής...
Sύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μας, η συνέντευξη του Καραμανλή έχει κλειδώσει εκτός απροόπτου να την κάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Mega. Μάλιστα σε αναφορά στο κυριακάτικο ΒΗΜΑ η συνέντευξη πρόκειται να είναι τηλεοπτική.
Εντός των επόμενων 30 ημερών ο πρώην πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη για να διατυπώσει την θέση του για τα δεινά που άφησε στην Ελλάδα φεύγοντας. Όλοι του το ζητούν και αυτός ως τώρα δειλιάζει. Η...
πίεση που δέχεται λέγεται ότι τον έχει κάμψει και αποφάσισε να σκέφτεται (από κει που το είχε αποκλείσει τελείως) να μιλήσει. Και επειδή δεν είναι πρωθυπουργός να απευθύνει διάγγελμα (όπως ανεπιτυχώς έκανε στο παρελθόν) και επειδή η συνέντευξη Τύπου θα τον διέλυε σαν τον Αλ Πατσίνο στον «Σημαδεμένο» θα δώσει συνέντευξη σε κάποιον δημοσιογράφο.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Τον υποστήριξε και ταιριάζει στο προφίλ του. Η aggressive πτυχή του Πρετεντέρη τού ταιριάζει!
Όμως και ο Στ. Ψυχάρης τον έχει ζητήσει για το κυριακάτικο ΒΗΜΑ. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει καλές σχέσεις με τον εκδότη και ως εκ τούτου βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα. (κλασική η διλληματική κατάσταση για τον Καραμανλή. Κάποιοι που τον γνωρίζουν λένε ότι βάζει μόνος του τρικλοποδιές στον εαυτόν του!)
Ο Ν. Χατζηνικολάου έχει μειωμένες πιθανότητες με το πρωτοσέλιδο της REAL την Κυριακή: «Να φύγει ο Καραμανλής». Οι σχέσεις των δύο είναι πολύ καλές, αλλά σε σχέση με τον Πρετεντέρη, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα κάνει απολογητική – ηθικού τύπου συνέντευξη κάτι που δεν κολακεύει σε αυτή τη φάση τον πρώην πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: