31.5.10

Το προκλητικό video της κυρίας Σαρκοζί σκανδαλίζει τη Γαλλία! ...

Η κύρια Σαρκοζί, Carla Bruni είναι πολύ ταραγμένη, καθώς πριν από λίγες μέρες επανακυκλοφόρησε στο Youtube, ένα βίντεο όχι και τόσο κολακευτικό για μία σύζυγο προέδρου.
Η Ιταλίδα το 1996, όταν ήταν απλώς ένα από τα πολλά μοντέλα και όχι η πρώτη κυρία της Γαλλίας που είναι σήμερα, είχε δώσει...
μία συνέντευξη στην εκπομπή Eurotrash που παρουσίαζαν ο Antoine de Caunes και ο σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gautier.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Carla έβγαλε από την τσάντα της δύο βιβλία με ακατάλληλο περιεχόμενο που έλεγαν πώς να κάνεις sex σε διαφορετικές γλώσσες. Εξηγούσε η Carla πως μπορείς να πεις σε διάφορες γλώσσες ''σου αρέσει το στήθος μου''; και πολλά πιο προχωρημένα πράγματα που θα ακούσεις στο video αλλά εμείς για ευνόητους λόγους, δεν μπορούμε να γράψουμε.

Ο λόγος που χρειαζόταν αυτούς τους οδηγούς; ''Εμείς τα μοντέλα χρειαζόμαστε τέτοιου είδους βιβλία, επειδή ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο και γνωρίζουμε νέα άτομα κάθε μέρα. Έτσι λοιπόν πρέπει να ξέρουμε τι να τους πούμε αν καταλήξουμε μαζί τους στο κρεβάτι'', εξηγεί η Ιταλίδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Carla όταν έμαθε ότι το video αυτό ξαναβγήκε στην επιφάνει, σοκαρίστηκε και μάλιστα απαγόρευσε την κυκλοφορία του στο youtube, ωστόσο εμείς το βρήκαμε και εκεί.

Η συνέντευξη είχε γίνει μερικές εβδομάδες μετά τις ημίγυμνες φωτογραφίες της, που είχαν τραβηχτεί.

Να λοιπόν ποια ήταν η Carla Bruni, η πρώτη κυρία της Γαλλίας!
/totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: