5.5.10

"Μπαμπά, τι γκομενάκι είναι αυτό;"...

Κι άλλο χαστούκι στη Ρούλα από την Πόπη...
Καλά, κι αυτή η Διαμαντάκου δεν δίνει τόπο στην οργή. Συνεχίζει και σήμερα να πυροβολεί το Idol Ρούλα.
"Τώρα μάλιστα, σώθηκε το «Greek Ιdol»
Αυτό ήταν. Αναγνωρίστηκε και αναδείχθηκε η πραγματική προσφορά της παρουσιάστριας, η...

...βαθύτερη ουσία της, η σέξι εμφάνισή της, που στη θέα της αισθάνονται το ξύπνημα του ανδρισμού τους ακόμη και πεντάχρονα, όπως ο γιος του Κοντόπουλου ο οποίος, σύμφωνα με τον πατέρα, αναφώνησε μόλις είδε τη Ρούλα: «Μπαμπά, τι γκομενάκι είναι αυτό!». Και όχι μόνο...

Οι άρρενες διαγωνιζόμενοι δεν μπορούσαν να κρατηθούν μακριά της. Μεταφέροντας μάλιστα παραγγελίες των φίλων τους, οι οποίοι προφανώς έχουν κατεβάσει τα πόστερ των κουνελακίων του «Ρlayboy» για να αναρτήσουν στη θέση τους πόστερ του νέου σεξ σίμπολ Ρούλας Κορομηλά, ο ένας της φίλαγε το λαιμό, ο άλλος της χάιδευε για χάρη των φίλων του το πιο καυτό σημείο του κορμιού της, το μπούτι, ο τρίτος την αγκάλιαζε από τον λαιμό για να βυθιστεί στο πράσινο των ματιών της. Μα τι σέξι θέαμα ήταν αυτό! Εύγε! Δικαίως παραληρούσε αυθορμήτως, πολύ αυθορμήτως το κοινό στο πλατό ουρλιάζοντας: «Ρούλα, Ρούλα».

Αυτό θα πει απόλυτη επίγνωση των όρων του θεάματος και επίγνωση των δυνατοτήτων της παρουσιάστριας. Οροι που ολοκληρώθηκαν με την παρουσία του Πέτρου Κωστόπουλου, που μπήκε «καπέλο» στην τηλεοπτικώς άγουρη κριτική επιτροπή και με τη βαθιά γνώση της τηλεόρασης, την οποία πασιφανώς διαθέτει, να συνδράμει την Κορομηλά. Ετσι πήραν οι δυο τους το θέαμα στα στιβαρά χέρια τους. Και τι ωραία που το έσωσαν!"
Φαινόμενα - ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: