30.3.24

Γενέθλια γεμάτα ελπίδα για τον Στέφανο Κασσελάκη...

36 και... σιδερένιος...

Σε γνωστό μαγαζί στου Ψυρρή βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, μόλις λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επέστρεψε ξανά στα... εγκόσμια, έφτασε στο μαγαζί συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος επέστρεψε χθες στη χώρα μας, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στην πατρίδα του.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Ο Στέφανος Κασσελάκης δε δίστασε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα όπου μίλησε εν τάχει για την εμπειρία του στον Στρατό, τους στρατιώτες που γνώρισε για τους οποίους είπε πως «δικαιούνται μία χώρα στην οποία μπορούν να ονειρευτούν» ενώ αναφερόμενος στη διαδικασία στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, είπε χαρακτηριστικά: «ντροπή για το έθνος μας αυτό που συνέβη».

Από το πάρτι του προέδρου δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τα γενέθλιά του. Χαρακτηριστικό δε, είναι πως οι περισσότεροι έφεραν και δώρα στον Στέφανο Κασσελάκη, αφού στις φωτογραφίες φαίνεται να ανοίγει κάποια από αυτά.

on]

Δεν υπάρχουν σχόλια: