15.10.21

Ανοιξαν ο Κηφισός και η Παραλιακή...


Κλειστά σχολεία και Δημόσιο...

Ανοιξε ο Κηφισός λίγα λεπτά πριν τις 6:30 το πρωί, μιάμιση ώρα πριν το προγραμματισμένο άνοιγμα.

Η απόφαση ελήφθη καθώς τα φαινόμενα είχαν σταματήσει και θεωρείται ότι το δυσκολότερο κομμάτι που ήταν 3-6 τη νύχτα έχει περάσει.

Λίγα λεπτά... αργότερα άνοιξε και η Παραλιακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κηφισός και η Παραλιακή είχε αποφασιστεί να μείνουν κλειστές 1-8 τη νύχτα για την προστασία των οδηγών.

Κλειστή είναι η Συγγρού στο ύψος της Φραντζή, λόγω συσσώρευσης υδάτων και πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είναι κλειστά τα σχολεία στην Αττική, το Δημόσιο, με εξαίρεση τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και την Περιφέρεια, ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και τα δικαστήρια και οι εισαγγελίες της Αττικής, με εξαίρεση τις υποθέσεις που αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα, καθώς επίσης και οι υποθέσεις που χρήζουν άμεσου χειρισμού λόγω επείγοντος χαρακτήρα.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα

Το τραμ θα παραμείνει ακινητοποιημένο ως τις 8 το πρωί σήμερα, οπότε και θα επανεξεταστούν οι συνθήκες για την λειτουργία της Γραμμής. Οι Γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά. Κανονικά θα κινηθούν και τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία.

Χειρότερο κύμα κακοκαιρίας σήμερα -Ακραία καιρικά φαινόμενα, ακόμη και χιόνια
Πάντως, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή, ο καιρός αναμένεται να είναι ακόμα χειρότερος, αφού οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μεγάλη ένταση των φαινομένων.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 6 με 7, στα πελάγη 8 και πιθανώς στο Αιγαίο πρόσκαιρα 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: