15.10.21

Υποψήφιος και ο Παύλος Χρηστίδης στο ΚΙΝΑΛ...


Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου...

Και ο Παύλος Χρηστίδης καταθέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Ο κ. Χρηστίδης παραιτείται από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, ενώ κατά πληροφορίες έχει ήδη ενημερώσει για την απόφασή του τη Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Χρηστίδης αναμένεται τις επόμενες ώρες να κάνει γνωστή και... επίσημα την πρόθεσή του να κατέλθει υποψήφιος.

Έξι οι υποψήφιοι πλέον

Σημειώνεται ότι όπως έγραφε νωρίτερα το ethnos.gr, οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Παύλος Γερουλάνος προτίθενται και αυτοί με τη σειρά τους να κατέλθουν υποψήφιοι στην μάχη για την ηγεσία του κόμματος. Ήδη έχουν καταθέσει υποψηφιότητα ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Καστανίδης.

Σε κάθε περίπτωση, θα  πρέπει το αρμόδιο όργανο του Κινήματος Αλλαγής και κατ’ επέκταση οι συνυποψήφιοί τους να δεχθούν η διαδικασία κατάθεσης των σχετικών υπογραφών (είτε από μέλη της ΚΕ είτε από τη βάση των Μελών) να πάρει παράταση. 

Σε κάθε περίπτωση, οι γνωρίζοντες των εσωκομματικών εκτιμούν ότι το σήριαλ στο Κίνημα Αλλαγής θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Είτε αποφασιστεί η διαδικασία να «κλείσει» σήμερα είτε δοθεί μια μίνι παράταση. Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι πως οι εκλογές θα γίνουν στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί εδώ και καιρό, δηλαδή στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: