30.4.21

Φουρθιώτης: Ποιοι επιχείρησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση...


Τα απόρρητα έγγραφα της ΕΛΑΣ...

Στις 9.30 το πρωί του Μ. Σαββάτου θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί ο Μένιος Φουρθιώτης, κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα, με το σκεπτικό ότι προκαλούσε εντυπώσεις και έκανε καταγγελίες στις αρχές προκειμένου να του παρέχουν προστασία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι... ο παρουσιαστής πλήρωσε το ποσό των 40.000 ευρώ στους τρεις συγκατηγορούμενούς του για να πραγματοποιήσουν δυο επιθέσεις στο σπίτι του, στις 16 και στις 23 Απριλίου.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., ο παρουσιαστής «είχε κρυφές επικοινωνίες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του κατά παραγγελία χτυπήματα και από την άλλη παρουσίαζε ότι είναι θύμα απειλών και είναι άκρως απαραίτητο άμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φύλαξη και συνοδεία. Για να πετύχει τον σκοπό του πίεζε συνεχώς με εξώδικα, μηνύσεις, δημοσιεύματα κ.λπ. φυσικά θεσμικά πρόσωπα, υπηρεσίες και αρχές και απαιτούσε άμεσα εντός και συγκεκριμένων ωρών να ικανοποιηθούν οι παράνομες απαιτήσεις του».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι τα 40.000 ευρώ είναι ποσό που αντιστοιχεί σε συμβόλαιο θανάτου και σε καμία περίπτωση δεν κοστολογούνται τόσο στον κόσμο της νύχτας «οι μπαλοθιές και οι στρακαστρούκες». Το άνοιγμα των τηλεφώνων και των επικοινωνιών του παρουσιαστή αναμένεται -αν προχωρήσει- να ρίξει φως στην υπόθεση, αλλά και να αποκαλύψει σχέσεις εξάρτησης με πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες.

Διαβάστε αναλυτικά στο avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: