18.10.20

Tο ντέρμπι των «Δικεφάλων»...



Το βραδινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό στάδιο αποτελεί το σημαντικότερο παιχνίδι της σημερινής αγωνιστικής δράσης στη Super League, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα άλλα δύο ματς.

Η αρχή γίνεται... στις 4 το απόγευμα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από μία περίοδο σημαντικών ανακατατάξεων που τους βρίσκει με νέο προπονητή και χωρίς τεχνικό διευθυντή. Στον πάγκο δεν θα κάτσει σήμερα ο Λάζλο Μπόλονι, αλλά ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ως υπηρεσιακός. 

Δύο ώρες αργότερα, στις 18.15 θα ξεκινήσει το ματς της Λάρισας με τον Αστέρα Τρίπολης με τους γηπεδούχους να αναζητούν την πρώτη τους νίκη, ενώ οι Αρκάδες δείχνουν πως και φέτος θα αποτελέσουν ένα συμπαγές σύνολο.


Στις 20.30 τα φώτα στρέφονται στο ΟΑΚΑ όπου οι δύο από τους τρεις φερόμενους ως βασικούς διεκδικητές του τίτλου, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, συγκρούονται σε έναν αγώνα ξεχωριστής σημασίας. Και οι δύο ομάδες έχουν χάσει αρκετούς βαθμούς στην έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ μεσοβδόμαδα θα έχουν και τις πρώτες τους ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για το Europa League.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής 

Σάββατο

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (56' Μπαριέντος, 77' Ουάρντα - 3' Παμλίδης)
Αρης-Απόλλων Σμύρνης 1-0 (35' Γκάμα)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0 (52', 82', 87' Ελ Αραμπί, 65' Χασάν)
Κυριακή

16:00 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (Novasports 1)
18:15 Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
20:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (Novasports 1)
Δευτέρα

19:30 Λαμία-Παναιτωλικός (Novasports 1)
Η βαθμολογία:

Αρης 13
Ολυμπιακός 10
Βόλος 10
ΠΑΟΚ 8
ΑΕΚ 6
Ατρόμητος 5
ΟΦΗ 5
Αστέρας Τρίπολης 4
Απόλλων Σμύρνης 3
Παναιτωλικός 2
ΠΑΣ Γιάννινα 2
Παναθηναϊκός 1
Λάρισα 1
Λαμία 0
*ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα, Παναθηναϊκός έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύο ματς λιγότερα και ο Απόλλων Σμύρνης τρία μας λιγότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: